Το κατάστημά μας

Η επιχείρηση Άνθη Φυτά Γκίκας ιδρύθηκε κατά τα τέλη της δεκαετίας του 90. Ξεκινώντας από μία μικρή επιχείρηση, χωρίς γνώσεις, με τη σύζυγο μου Σοφία, με ένα φορτηγό, επικεντρωθήκαμε στην ποιότητα των προϊόντων, τη τιμή και φυσικά την ειλικρίνεια ως προς τον πελάτη. Με την αγάπη του κόσμου μέσα σε ένα χρόνο μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε το πρώτο μας κατάστημα τριών στρεμμάτων στη Ξάνθη.

Αποκτώντας την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πελατών μας πορευτήκαμε αυτά τα 20 χρόνια! Με συνέπεια, επαγγελματισμό και όραμα έχουμε δημιουργήσει 10 στρέμματα φυτωρίου με ευρωπαϊκά πρότυπα στα ελληνικά δεδομένα.

Πιο ώριμος πλέον, ο πατέρας Αθανάσιος και πιο ενθουσιώδης ο υιός Χρήστος, επικεντρώνονται στις νέες ανάγκες ενός εξελιγμένου φυτωρίου, την ποικιλία των προϊόντων και την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το προσωπικό μας αποτελείται από 10 άτομα εξειδικευμένα και πρόθυμα να πληροφορήσουν και να εξυπηρετήσουν. Οι χώροι μας είναι καθαροί και περιποιημένοι, έτοιμοι να υποδεχτούν φίλους και πελάτες για μία αξέχαστη ξενάγηση!

Το όραμα μας είναι να παρέχουμε στο κόσμο προϊόντα υψηλής ποιότητας, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Για εμάς η κάθε πώληση έχει στόχο τόσο την ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών, όσο και την επιμόρφωση σας πάνω σε αυτόν τον τόσο όμορφο κλάδο της φύσης...


Με εκτίμηση Αθανάσιος και Χρήστος Γκίκας.